کدو سبز و لاغری،کدو سبز در بارداری،کدو سبز به انگلیسی،کدو سبز پتاسیم،کدو سبز دیابت
کدو را معمولا با بادمجان مصرف می کنند.جالب است بدانید که کدو از نظر علم گیاه شناسی یک میوه ی تابستانی است اما از نظر پخت و پز به عنوان یک سبزی در نظر گرفته می شود که خیلی هم ارزش تغذیه ای فراوانی دارد و برای سلامتی بسیار مفید و موثر می باشد.گفتنی است که کدو یک سبزی استوانه ای شکل شبیه خیار می باشد که دارای طعم تند و تیز و شیرینی با هم می باشد..در واقع این گیاه به رنگ های سبز و زرد در دسترس همه قرار دارد.
بدنیست بدانید که کدو سبز از نظر تغذیه ای دارای ارزش زیادی است و به عنوان یک منبع خوب ویتامین C، ویتامین A و منیزیم، پتاسیم، مس، فیبر، فولات، فسفر و ریبوفلاوین شناخته شده است.گفتنی است که این گیاه مقدار قابل توجهی از ویتامین B1 و B6 مورد نیاز بدن را نیز تأمین می نماید.جالب است بدانید که این باور وجود دارد که کدو سبز آسم را درمان می کند؛ زیرا حاوی ویتامین C بالایی می باشد.گفتنی است که دریافت منظم این سبزی باعث کاهش سطوح بالای هموسیستئین خون می شود؛ حتما می دانید که سطوح بالای هموسیستئین منجر به حمله قلبی و سکته مغزی می شود.
کدو سبز درنقش پیشگیری از بیماری ها:لازم ه ذکر است که کدو سبز یکی از
بهترین غذاهایی است که به پیشگیری از بیماری اسکوربوت، کبودی و… که در
نتیجه ی کمبود ویتامین C به وجود می آید کمک می کند.همچنین از خطر ابتلا به
ام اس و سرطان کولون (روده بزرگ) محافظت مینمایدکدو سبز دارای عناصر ضد سرطان است.
آب کدو سبز از نظر توانایی مقابله با جهش های سلولی همانند تره فرنگی، تربچه و کدوتنبل است.
خواص ضد پیری کدو سبز: جالب است بدانید که این اعتقاد وجود دارد که کدو سبز
دارای ترکیبات ضد پیری بسیار خوبی است. آنتی اکسیدان های موجود در آن باعث
تقویت حافظه و کاهش مشکلات وابسته به سن به میزان 40 درصد می گردد. دیگر
فوایدکدو را بدانید:جالب است بدانید که لاوه بر خواص متعدد و مفید کدو سبز
بر سلامتی، این سبزی به عنوان عضو اصلی و یا اجزای جدایی ناپذیر سالادها،
خورش ها، سوپ ها و… به کار برده می شود. این موضوع آزمایش شده است که
افزودن کدو سبز به نان ها و کلوچه ها، آن ها را سه برابر مرطوب تر و لطیف
تر می نماید.
این سبزی عالی را در سبد غذایی خود جای دهید.
مطالب مرتبط:
تیروئید,بیماری تیروئید,تیروئید در بارداری,علائم تیروئید,درمان تیروئید,درمان تیروئید با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان تیروئید,تیروئید را چگونه درمان کنیم,تیروئید در کودکان,تیروئید در بزرگسالان,تیروئید در نوزادان,تیروئید در بهار,تیروئید در تابستان,تیروئید در پاییز,تیروئید در زمستان,آشنایی با تیروئید,همه چیز در مورد تیروئید,تیروئید واگیردار است,تیروئید و درمان آن,ورزشهای مناسب برای درمان تیروئید
به گزارش بی اس ام اس : اگر مشکل تیروئید دارید یا اینکه از این موضوع اطلاع ندارید توصیه می کنیم این مطلب را بخوانید.تیرویید از جمله غدد بدن است که در تمام طول عمر فعال است و با ترشح هورمون تیرویید، اعمال حیاتی مهمی را در درون بدن کنترل میکند….به طور مسلم، اختلال در تولید این هورمون ایجاد علایم و عوارض متعددی را در بدن سبب خواهد شد. آنچه درباره عملکرد غده تیرویید و همچنین اختلالات مربوط به ترشح هورمونهای آن اهمیت دارد، این مساله است که عوارض بیماریهای تیرویید در سنین گوناگون، متفاوت است و در هر سن، علایم مخصوص همان سن بروز میکند. همچنین این اختلالات هورمونی ممکن است در هر سنی از بدو تولد تا دوران کهولت در افراد بروز میکند و به علت اعمال بسیار مهم و حیاتی هورمون تیرویید در بدن افراد، تشخیص به موقع بیماری تیرویید از عوارض خطرناک این بیماریها در بدن جلوگیری خواهد کرد.بهطور معمول، افزایش سن در افراد با بیماریها و علایم جسمی خاصی همراه است که اغلب افراد به آنها آگاهی دارند. بسیاری از سالمندان نیز حالات گوناگون و علایمی را که در ذهن و جسم احساس میکنند، به سن بالای خود مربوط میدانند و با این توجیه که این علایم به دوران کهولت اختصاص دارد و اغلب درمانی ندارد، به آن نشانهها توجه نمیکنند.برای مثال، اگر یک فرد سالمند به کاهش تمرکز و یا کمحافظگی مبتلا شود، آن را با افزایش سن خود توجیه میکند. حتی در صورت بروز تپش قلب و درد قفسه سینه، بیماری قلب اولین گزینه مورد توجه شخص و اطرافیان اوست.
تمام این مسایل که افزایش سن میتواند موجب آن شود، در یک نگاه اجمالی منطقی به نظر میرسد اما لازم به تذکر است که بسیاری از علایم بیماریها در دوران سالمندی با دوران میانسالی و جوانی متفاوت است و نباید همه آنها را با افزایش سن توجیه کرد.به طور مثال، بیماریهای تیرویید از جمله بیماریهایی هستند که باید در دوران سالمندی مورد توجه قرار بگیرد زیرا درباره اثر کمکاری یا پرکاری تیرویید روی عملکرد شناختی سالمندان مدارک کافی گزارش شده است. در سالمندان، اختلالات غده تیرویید به شکل غیرمعمول ظاهر میشود. برای مثال، پرکاری تیرویید با حالتهای بیخوابی، فراموشی و کاهش تمرکز حواس همراه است. کمکاری آن نیز به شکل کندی حرکات جسمی و ذهنی تظاهر مییابد. ضعیف شدن حافظه، کاهش تمرکز و ضعیف شدن قدرت شناخت در افراد بروز میکند. برخی از سالمندان مبتلا به پرکاری تیرویید، اغلب از دردهای قلبی و تپش قلب شکایت میکنند غافل از اینکه این علایم به علت اختلال در غده تیرویید فرد بروز میکند و تا زمانی که این مشکل درمان نشود، علایم بیماری از بین نخواهد رفت.همچنین نباید علایم مربوط به کمحافظگی و تمرکز نداشتن فرد سالمند را همیشه با کهولت سن توجیه کرد. بسیار دیده شده است که درمان کمکاری تیرویید در بیماران سالخورده موجب به وجود آمدن شرایط بهتر ذهنی در بیمار شده است. بنابراین توصیه میکنم اگر به مشکلات حافظه دچار شدهاید، از پزشکتان بخواهید بررسی تیرویید را هم مدنظر قرار دهد.
مطالب مرتبط: